Avdeling Øst inviterer til Vårsjekk 20. april

Avdeling Øst inviterer til Vårsjekk 20. april

15.03.23 19:45 av Sven Kinden Iversen

Sammen med avdeling Øst er gutta hos Sandmo Bilservice i Drammen kjempeklare for å ta deg og bilen imot for årets vårsjekk! Har bilen det bra? Har du akkurat kjøpt Land Rover? Noe du lurer på med bilen? Har du akkurat tatt den ut av garasjen etter vinterdvalen? Tør du ikke spørre den bilkyndige naboen din om den rare klunkelyden som kommer hver gang du rygger ut oppkjørselen? Er svaret "ja" på minst et av disse så er du velkommen!

Les mer
Velkommen til OverLandRover 2022 - avd Øst

Velkommen til OverLandRover 2022 - avd Øst

15.08.22 21:43 av Sven Kinden Iversen

MERK: Ruten er snudd fra opprinnelig plan. ***Påmeldingen er nå lukket*** Avd Øst inviterer til OverLandRover treff 2022 - 30 september til 2 oktober. I år går turen til Finnskogen med en snartur inn i Sverige på lørdagen. Turen kan fint kjøres med standard bil evt. med offroad camper, men ikke ordinære campingvogner. Det er kun plass til 25 biler så her er det bare å hive seg rundt og melde seg på. Prinsipper "førstemann til mølla" gjelder og NLRK medlemmer har selvsagt prioritet.

Les mer
Avd Øst - treff Glaskogen 10 - 12 juni

Avd Øst - treff Glaskogen 10 - 12 juni

13.05.22 20:48 av Sven Kinden Iversen

Avd. Øst inviterer til treff 10 - 12 juni 2022. Etter to år på Finnskogen setter vi igjen nesa mot Sverige og en av våre nærmeste naturreservat - Glaskogen. Glaskogen befinner seg ca 25. km nordøst for Årjäng i Värmland og der finnes det en idyllisk campingplass hvor vi har holdt av et helt område for oss selv. Dette er et treff fullstendig blottet for program, men vi kan by på late dager med bading, kanopadling, bålkos og god stemning.

Les mer
 Innkalling til digitalt Årsmøte avdeling Øst

Innkalling til digitalt Årsmøte avdeling Øst

11.03.21 21:43 av Christian Moe

Grunnet FHIs anbefalinger om ikke å gjennomføre arrangement som samler deltagere fra flere kommuner ser vi oss nødt til å flytte årsmøtet til en digital platform. Vi vil dermed flytte årsmøtet til en hverdags ettermiddag. Informasjon om dato, gjennomføring og veiledning kommer i løpet av uke 11 og årsmøtet vil bli gjennomført i mars måned.

Les mer