Nytt direktiv fra EU er ute på høring

Nytt direktiv fra EU er ute på høring

08.11.23 19:07 av Christian Moe

Norges nasjonalikon Il Tempo Gigante og tusenvis av andre entusiastkjøretøy står i overhengende fare for å måtte kjøres på skraphaugen hvis EUs nye skrekkdirektiv med krav til kjøretøydesign og håndtering av utrangerte kjøretøy blir en realitet. Omfattende restaureringsprosjekter, delebiler og privat delesalg vil også i praksis bli ulovlig med direktivet i sin nåværende form.

Les mer
LMK forsikring

LMK forsikring

26.05.21 19:26 av Christian Moe

Du får en av markedets beste forsikringer for motorhistoriske kjøretøy og dedikerte rådgivere som sørger for rettferdige og smidige skadeoppgjør Som LMK-medlem får du automatisk 15 % rabatt som en del av Ifs fordelsprogram LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften. LMK-forsikring for kjøretøy med verdi inntil 300 000 kroner kan kjøpes direkte hos oss uten krav for besiktigelse

Les mer
Tilbudet til LMK-klubbene – LMK Nytt 03-21

Tilbudet til LMK-klubbene – LMK Nytt 03-21

26.04.21 14:53 av Christian Moe

Det skal lønne seg å være en del av fellesskapet i LMK. Vi teller nå 150 klubber – det høyeste antallet noensinne. Med en medlemsmasse på om lag 50.000 blir fellesskapet LMK en av de største aktørene innenfor vårt virkeområde. Gjennom formalisert samarbeid og tilslutning med andre organisasjoner som AMCAR, FIVA, Frivillighet Norge og Norges Kulturvenforbund styrker vi dette ytterligere.

Les mer