Sensommertreff i Elvedalen - avdeling Øst

Sensommertreff i Elvedalen - avdeling Øst

27.07.21 15:43 av Sven Kinden Iversen

Nå tar vi sjansen på å planlegge litt fremover igjen og forhåpentligvis lar det seg gjør med et sensommertreff i Elvedalen 20-22 august 2021. Vi har masse å ta igjen, og det skal vi gjøre med sosialt samvær, kjøreturer, bading, grilling samt friske opp kjøreferdighetene i løypene. Ta med hele familien, hunden, gullfisken, naboen, svigers og alle de du unner et skikkelig "godt gammelt Land Rover treff" som bare vi i NLRK får til!

Les mer
Clube Land Rover de Portugal

Clube Land Rover de Portugal

21.06.21 17:12 av Christian Moe

Oppdatert med påmeldingskjerma. Clube Land Rover Portugal (CLRP) is organising its third Portugal - North to South event, from the 1st to the 5th of October. And is proud to invite you participating. On this non competitive and leisure trip, which already has a legion of faithful followers, we prove that our country may be small in size but surely is vast in experiences and emotions!

Les mer
LMK forsikring

LMK forsikring

26.05.21 19:26 av Christian Moe

Du får en av markedets beste forsikringer for motorhistoriske kjøretøy og dedikerte rådgivere som sørger for rettferdige og smidige skadeoppgjør Som LMK-medlem får du automatisk 15 % rabatt som en del av Ifs fordelsprogram LMK får en styrket økonomi i satsningen på å bedre forholdene for klubber og enkeltmedlemmer, og får dermed mindre behov for finansiering via medlemsavgiften. LMK-forsikring for kjøretøy med verdi inntil 300 000 kroner kan kjøpes direkte hos oss uten krav for besiktigelse

Les mer
Gnist appen

Gnist appen

05.05.21 18:48 av Christian Moe

For å få Gnist til å virke som App for NLRK må du logge inn på medlemsiden her først med din e-post adresse. Med Gnist kommer medlemmene og foresatte tettere på foreningen. Her har de full oversikt over relevante aktiviteter og meldinger fra foreningen. De kan se alle sine faktura, med mulighet for direktebetaling. De kan også oppdatere sine egne opplysninger og profilbilde, og enkelt sende en henvendelse til foreningen. Det er enkelt å varsle om fravær og aktivitetsledere registrerer oppmøte effektivt direkte i Gnist. I tillegg har vi lagt ut 4WD, referater, medlemmenes biler, nyheter og terminlisten. Med appen i lommen trenger du nesten ikke å gå innom nettsidene.

Les mer
Tilbudet til LMK-klubbene – LMK Nytt 03-21

Tilbudet til LMK-klubbene – LMK Nytt 03-21

26.04.21 14:53 av Christian Moe

Det skal lønne seg å være en del av fellesskapet i LMK. Vi teller nå 150 klubber – det høyeste antallet noensinne. Med en medlemsmasse på om lag 50.000 blir fellesskapet LMK en av de største aktørene innenfor vårt virkeområde. Gjennom formalisert samarbeid og tilslutning med andre organisasjoner som AMCAR, FIVA, Frivillighet Norge og Norges Kulturvenforbund styrker vi dette ytterligere.

Les mer
 Innkalling til digitalt Årsmøte avdeling Øst

Innkalling til digitalt Årsmøte avdeling Øst

11.03.21 21:43 av Christian Moe

Grunnet FHIs anbefalinger om ikke å gjennomføre arrangement som samler deltagere fra flere kommuner ser vi oss nødt til å flytte årsmøtet til en digital platform. Vi vil dermed flytte årsmøtet til en hverdags ettermiddag. Informasjon om dato, gjennomføring og veiledning kommer i løpet av uke 11 og årsmøtet vil bli gjennomført i mars måned.

Les mer