Landstreffet 2022 holdes på Øysand camping sørvest for Trondheim i uke 29, 20.-24. juli.

Fristen for forhåndspåmelding er ute, men det er likevel fullt mulig å komme på treff. Sekretariat og leir åpner søndag 17/7.


Ved drop-in er det ingen påmelding på forhånd. Registrering og påmelding til turene skjer ved oppmøte og betales med Vipps.

Treffavgiften er kr. 100,-. Treffets t-skjorte selges separat for kr 200,- så langt beholdningen rekker.

 OBS: Øysand camping er åpen også for andre gjester. Drop-in deltakere blir plassert der det er ledige plasser og kan ikke påregne tilgang til strøm. De sist ankomne kan bli plassert et stykke unna treffleiren, ved godvær kan plassen være full!

Campingen tar ikke forhåndsbestilling. Som ved forhåndspåmelding betales opphold til Øysand camping ved oppmøte.


Turprogram: Tur til Samsjøen kjøres onsdag og torsdag, koster kr 210,-. Tur til Forbordfjellet kjøres også onsdag og torsdag, koster kr 100,-. Begge turer kjøres i puljer. Fordelingen skjer ved oppmøte og de forhåndspåmeldte har førsterett til første pulje. Tur til Geitfjellet vindpark kjøres med alle samlet på fredag, koster kr. 50,-. Du må være registrert deltaker før du deltar på tur.


Samsjøen: Tur på privat bomvei gjennom idyllisk skog og fjellandskap fra Lundamo ved E6 til Singsås ved Rv30. Vi nyter medbrakt lunsj underveis. Ved enden av bomveien i Singsås er et kort vei til trivelige «Kanari og Kaffe Route 30» - et populært stoppested for bil- og mc-folk.

Geitfjellet: Vindkraftsafari i en av landets største vindparker. God grusvei fra Fv714 retning Hitra. Vi følger en kupert, men god grusvei opp til en av turbinene i ytterkanten av parken, med flott utsikt over fjordlandskapet.  Der nyter vi også medbrakt lunsj. 

Foto: Kai Otto Ødegård


ForbordfjelletVi tar av E6 på Skatval og følger en god grusvei til toppen. Herfra er panoramautsikt i alle retninger. Ta gjerne en tur til «Vuddu Valley» etterpå. Følg da E6 14 km videre nordover – til denne utrolige Amerikanske diner, pluss krambu med søtsaker, lys og suvenirer. 

Foto: Kai Otto Ødegård

 

Øysand camping ligger kloss inntil et friområde med flere hundre meter lang badestrand. Her det det muligheter for late dager og fine kvelder. Turstier og utkikk for fugleinteresserte. Og Trondheim er bare en liten halvtime unna. Bussholdeplasser ved hovedveien og rimelig billettpris.  Det er friområde og badestrand rett ved leiren. Øysand Camping har også kro med mat- og ølservering. Mulighet til å kjøpe frokost. Salg av fiskekort (laks) i Gaula.  Grillene fyres opp hver ettermiddag onsdag-lørdag. Campingen er åpen for innsjekk fra søndag 17. juli – så det er mulig å legge inn noen ekstra feriedager i Trondheim. Vi spør om ankomstdag ved påmelding. Opphold etter treffet kan avtales med campingen. 

mvh

NLRK Avd Midt

landstreff@nlrk.no