Velkommen til landstreff 2024

Velkommen til landstreff 2024

Publisert av Christian Moe den 07.04.24. Oppdatert 28.05.24.

Avd.Rogaland inviterer til treff på Bore Strandcamping, campen ligger heilt nede ved strandkanten på Bore i Klepp kommune. Stedet blir drevet av Rein Bore som har våre svært behjelpelig med tilretteleggelse for oss, vi får et eget område der vi kan gjørsom vi vil.

Surfeskole
Ved campingen finner vi og surfeskolen som det er mulig og ta kurs i surfing og leie utstyr. Surfeskolen/senteret har og restaurant rett ved felles området vårt.

Telt og grill
Treffet vil bli i tradisjonell stil med kjøreturer på dagtid og felles griller og telt som vi bruker om kvelden. Vi vil og ha et eget telt som ungdom og barn kan boltre seg i. Vi vil prøveå lage til litt for disse.

I felles teltet vil vi ha salg av litt små ting som kaffe og vafler, kanskje litt varm mat, dette avhenger litt av kapasitet og hva vi får til. Vi prøver å få til en kaffe avtale. Mulighet for å bestille ferske rundstykker til frokost blir det.Vi henger inn litt lydutstyr så viss noen har litt og bidra med på kveldstid så tar vi imot med takk.Quiz og litt slikt må vi få til. Damenes aften legger vi opp til.

Turer
Noen turene på dagtid vil være med ledebil.Flere tur forslag til severdigheter og steder. Vi jobber fortsatt med dette.Vi vil og samle sammen forslag som dere kan utforske på egen hånd i distriktet. Her kan nevnes anleggsmaskin museet til T.Stangeland maskin, bilmuseet på Klepp (der avd.Rogaland har kaffe treffa sine), Viten museet på Sandnes og Jær museet. Obrestad fyr med Hå gamle prestegård osv.

Kjørefelt
Der vil og bli anledning å få seg en tur opp i kjørefeltet på Hommersåk, og vi prøver å få til et besøk på Motorsenter Norway i Sokndal.


 

Påmeldingen finner du her!