Sommertreff i Finnskogen 11.-13. juni

Sommertreff i Finnskogen 11.-13. juni

Publisert av Marius Fohrn Markussen den 27.05.21. Oppdatert 02.09.21.

Grunnet korona utgår Glaskogen i Sverige og vi vender nok en gang nesa til Finnskogen og Sjøstrand Camping.

Vi kan by på en helg med godt vær, god stemning, bading og en fin kjøretur i Finnskogen.

Pakk ned hele familien og bli med oss på tur helgen 11. - 13. juni.

Sjøstrand Camping ligger langs Sigernessjøen rett sør for Kongsvinger og har badeplass, fiskemuligheter, et bra sanitæranlegg, strøm og hytteutleie.

Det finnes både ett-, to- og treroms hytter og de har et enkelt kjøkken, men ikke vann. Ønsker å bo i ei hytte må dette bestilles direkte hos Sjøstrand Camping.

Ut over god stemning i camp byr vi på en god greenlaning på lørdag og quiz på kvelden. Greenlaninngen på lørdag går i Åsnes-Finnskog, på humpete skogsbilveier, og ruten er ca 2,5-3 timer lang hver vei. Omtrent halvveis på turen stopper vi på Svanberg Pensjonat hvor de som har lyst vil få servert lunsj av den kortreiste økologiske typen. 

Praktisk

Merk at det finnes en campingplass til ved Sigernessjøen. Den vi skal til er den som ligger helt i sørenden av vannet. Campingen finner du her: https://goo.gl/maps/Vd2KGG1uAHHRqAVW8

Nærmeste matbutikk er ca 10 minutter nord for campingen, i Kongsvinger.

Ta med alt du trenger selv. Vi har ikke med fellesgriller.

Ta med CB-radio (27Mhz) om du ønsker å delta på lørdagens quiz (eller alliér deg med en venn)

Pris for overnatting er 260,- per ekvipasje pluss 50,- for strøm per natt. Dette betales direkte til campingen ved innsjekk.

Hyttene koster 600,- / 700,- / 800,- per natt for henholdsvis ettroms, toroms og treroms hytte. 

Under greenlanigingen er det tre bomutgifter som skal betales. Totalt 110,- kroner. Lunsjen på Svanberg koster 200,- for voksen og 100,- for barn.

Det er forøvrig ingen treffavgift og betaling for campingen betales ved innsjekk. Det er ikke behov for å booke plass for bil/vogn/telt, så det er bare å møte opp. Av praktiske hensyn ønsker vi en oversikt over hvem som kommer på treffet så meld på i dette skjema: https://forms.gle/jHxN4yX6WBV2aWwF7

 

Spørmål? Marius er her for deg. Tlf. 99101666

 

Program

Fredag 

Hele dagen - Innsjekk, rigging og "Hallo, lenge siden sist".

Lørdag

07:00 Revelje.  Neida ;-)

10:00 Greenlaning

12:30 Lunsj på Svanberg Pensjonat

17:00 Tilbake i camp

21:00 Quiz over CB-radio

Søndag

Hjem. Takk for turen.

 

Korona

Det er praktisk å legge et treff til en campingplass i koronatid, da de er en profesjonell part med sine retningslinjer, samt at vi får god plass.

Allikevel oppfordrer vi til å holde avstand samt å ikke samles i store grupper under treffet, så vårt tradisjonelle langbord må dermed utgå. Når det ikke er lett å holde avstand, som ved stopp under lørdagens greenlaning, oppfordres det til bruk av munnbing for personer over 12 år. Kongsvinger kommune følger de nasjonale reglene og har ingen lokale regler, men det heter seg at man skal følge de regler og restriksjoner fra ens egen hjemkommune om de er strengere enn kommunen man oppholder deg i. Har du symptomer på korona, hold deg hjemme.

 

Vi gleder oss helmaks til å se dere igjen.