Kragerø treff hos Sveinung og Tonje 12 - 14mai

Kragerø treff hos Sveinung og Tonje 12 - 14mai

Publisert av Christian Moe den 08.05.23. Oppdatert 31.05.23.
Hei alle sammen! 
Vi har fått tillatelse til å blåse liv i Wåsjø camping for en helg. Koordinater her: (58.9374929, 9.3028443) Camping vil foregå på gressdekt jorde. 

Siden det er mange år siden dette var en camping plass, så blir fasilitetene litt sparsomme.  Men for at alle skal kunne delta uavhengig om man har taktelt, vogn eller lavvo.  Så stiller vi med toalett(type festival) og vann. Strøm får du fra sola, men hvis man trenger strøm til nødvendig medisinsk utstyr ordner vi det. 

Vi satser på fint vær og samles rundt bålpanne på verandaen.  Er det guffent trekker vi inn i annekset. 

Du/dere har med det dere vil spise i løpet av helgen selv. Vi har kjøleskap til oppbevaring av mat for de som ikke har det selv. 

Dette er et sosialt treff, hvor vi har størst fokus på å treffes, lage god mat og skravle. Det blir en kjøretur på lørdagen, delvis på grus. Det er fare for litt vaskebrettføre på grusen, men da har de med luftfjæring og noe å skryte av på kvelden.  

Omtrentlig plan er som følger: 

Fredag:
Ankomst fra 16.00, vi vil ta i mot og vise til plass da ikke alle delene av jordet er like kjørbare.  Vi tenner bålpanne/grill på kvelden og Tonje fikser noe søtt til kaffen. 

Lørdag:
Felles frokost i annekset fra 09.00
Vi trakter kaffe og te til de som vil ha. 

11.00- Kjøretur med stopp og noe godt til kaffen (fare for at det inneholder både gluten og laktose)

Vi tenner i bålpannen og grillen etter endt kjøretur. 


Søndag
Felles frokost i annekset fra 09.00

15.00- treff slutt.