Avd Øst - treff Glaskogen 10 - 12 juni

Avd Øst - treff Glaskogen 10 - 12 juni

Publisert av Sven Kinden Iversen den 19.05.22. Oppdatert 11.06.22.

Avd. Øst inviterer til treff 10 - 12 juni 2022.. Etter to år på Finnskogen setter vi igjen nesa mot Sverige og en av våre nærmeste naturreservat - Glaskogen.

Glaskogen befinner seg ca 25 km nordøst for Årjäng i Värmland og der finnes det en idyllisk campingplass hvor vi har holdt av et helt område for oss selv.

Dette er et treff fullstendig blottet for program, men vi kan by på late dager med bading, kanopadling, bålkos og god stemning.

 


Det er flere veier å kjøre til Glaskogen, basert på hvor du kommer i fra. Her er kartlink til odden på Google Maps: 

Du sjekker inn på vanlig vis i resepsjonen og kjører så ut på hovedveien igjen noen hundre meter hvor nedkjøring til odden vår er. Vi skal få opp et skilt.

Praktisk:

Det er strøm på plassene og dette er inkludert i døgnprisen, sammen med dusj i hovedanlegget. 

Ute på selve odden er det en utedo (av den litt mer delikate typen) og håndpumpe for vann. Døgnprisen er 330,- SEK og betales ved innsjekk. Åpningstiden er 09-19:00 og kommer du så sent at resepsjonene er stengt så tar du det bare dagen etter.

Nærmeste kolonialbutikk er i Årjäng, sørvest for camp. Campingresepsjonen har noen essensielle varer i sin butikk, men det er ikke såstort utyvalg innen matvarer..

Ta med det du trenger for helgen, inkludert grill (eller sats på å få låne plass på en annens), godt humør, solkrem og myggmiddel.

Les mer om campingen og se campingkart her: https://www.glaskogen.se/camping/ 

Vi ønsker å vite hvor mange som kommer så meld deg på i dette Google-skjema: https://forms.gle/PFmMfNpgqoKNxAZr9

Har du noen spørsmål, så ring Marius på tlf 99101666

Velkommen!